Tävling! Vinn presentkort på stuckatur värt 3.500 kronor!

Sponsrat inlägg i samarbete med d-cor.se

Kanske bor du i en sekelskifteslägenhet där originalstuckaturen inte finns kvar eller så är du kanske sugen på att sätta upp vackra taklister eller bygga en unik sängram av dekorationer. I samarbete med d-cor.se har du just nu chansen att vinna ett presentkort på 3.500 kronor att handla valfria produkter för på d-cor.se

Delta genom att:
1. Börja följa @sekelskifteshem och @dcor.se  på Instagram.
2. Leta upp tävlingsinlägget på mitt Instagramkonto (sekelskifteshem) och skriv en kommentar med en motivering varför just du ska vinna.

Tävlingen avslutas torsdagen den 12 april klockan 20.00 och vinnaren presenteras i ett nytt Instagraminlägg på dcor.se fredagen den 13 april samt blir kontaktade via direktmeddelande på Instagram. Kör så det ryker och varmt lycka till!

Övrig tävlingsinformation:
Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. Endast personer över 18 år, bosatta i Sverige kan delta i tävlingen. Vinstskatt gäller enligt svensk lagstiftning. Presentkortet kan användas för att handla valfria produkter på www.d-cor.se och gäller ett år och kan inte bytas mot kontanter.

Bildkälla: Maria Björn mäklare på Erik Olssons fastighetsbyrå
I bild syns stuckatur bestående av taklist Z105 och vägglist Z350 från d-cor.se.  (Tryck på de fetade orden för direktlänkar till respektive produkt.)

Sponsrad tävling i samarbete med d-cor.se

Kommentera